Toiminnastamme

  • Talli tarjoaa pienimuotoista hevostoimintaa erilaisille ryhmille ja yksityislle henkilöille. Mm hevospelostaan on moni päässyt tavattuaan meidän ystävälliset hevosemme.  Akility ja maastatyöskentely tarjoaa hyvän tavan tutustua hevoseen ja sen käsittelyyn. Sillä kun hevosella on turvallinen olo ihmisen seurassa, on sen kanssa myös turvallista harrastaa.
  • Tallin hevosia voi tulla ratsastamaan sovitusti, tai muuten vain tutustumaan isoihin hevosiin tai issikoihin. Emme pidä ratsastustunteja.
  • Erilaisiin juhliin, kuten polttareihin ja synttäreille voidaan tehdä asikkaan toiveiden mukaista hevosohjelmaa tallilla.
  • Lapsiryhmille ja vanhuksille sekä muille erityisryhmille järjestämme myös hevosteluhetkiä toiveiden ja mahdollisuukisen mukaan.Hinnasto

Maastatyöskentelykerta, akilityohjaus

35€

Ratsastus kentällä, yksityinen

35€

Ratsastus kentällä, ryhmä (maks.3 ratsastajaa)

25€

Ryhmätapahtumat

          Alla olevat hinnat suuntaa antavia, lopullinen hinta riippuu ohjelman pituudesta ja sisällöstä

Polttariohjelma

30€/hlö

Syntymäpäiväratsastus

30€/hlö

Lapsiryhmien, erityisryhmien,

vanhusten vierailupäivä

hinta sovitaan erikseen€

Ohjelmaa yrityksille


Yritysten henkilökunnalle hevostelupäivä, joka sisältää liikunnallista toimintaa hevosten parissa 1-3 tuntia ja välipalan.

Hinta sovitaan erikseen€

Työpäivä tallilla

Tallitöitä, hevosen hoitoa ja liikutusta. Liikunnallinen hauska päivä, ei sisällä tressaamista eikä turhaa tärkeilyä :)Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Talli ei  vakuuta asiakkaita, joten onhan oma tapaturmavakuutuksesi kunnossa!

Hinta sovitaan erikseen €

Myynnissä

Myytäviä tuotteita löydät täältä, lisäksi loimia ja muuta hevostavaraa myynnissä. Kysy tarpeesi mukaan.

Myydään vanha espanjalainen vaquero satula. Sopii kapealapaiselle hevoselle. 250e

Myydään leveälle hevoselle sopiva North England koulusatula. Istuin 17,5. leveys mw. Erittäin hyvä istua ja hevonen liikkuu satulan alla hyvin. Joustava runko. 450e Sopii monenlaiseen selkään.

Myydään Globus crincle koulusatula. 17,5 istuin, leveys 36 " Hyvässä kunnossa. Sopii leveälle hevoselle. Runko ja pehmusteet kunnossa. 450e Sopii hiukan kaarevaan selkään.

Lisäksi muutaman kerran käytössä ollut joustorunkoinen uutta vastaava espanjalainen Ludomarin Vaquero satula, mukaan jalustimet ja vyöt. 790e

Myydään parireki ja aisat 300e

Satulat voidaan tuoda sovitukseen lähialueille. Soita ja kysy lisää 040 840 4887