AJANKOHTAISTA

Korona -ajan toiminta:
Tallin ratsastukset alkavat taas pyöriä lähes normaalisti. Otamme toiminnassamme kuitenkin korona ohjeet huomioon. Eli kun tulet tallille, pese kädet tai käytä käsidesiä, hanskoja. Älä tule jos olet flunssainen. Muista pitää turvaväli muihin ihmisiin.
Hevoset on uusille ratsastajille laitettu valmiiksi tuntia varten.  Maastatyöskennellessä voi hevosen hakea itse tarhasta kentälle.

Tunnit jatkuu edelleen ma-ke, muuna aikana sovitusti (040 840 4887) Voit varata maastakäsittelytunnin tai ratsastustunnin joko islanninhevosella tai shirellä.


Lisäksi meillä muutama hevonen ottaa vastaan vakituisesti käyviä vuokraajia.

Tarjoamme tallin hevosia vuokraukseen ihmisille, joilla ei mahdollista pitää omaa hevosta. Tai jos harkitsee oman hevosen hankintaa, mutta ei vielä tiedä mitä kaikkea se oman hevosen omistaminen pitää sisällään, hevosiamme vuokraamalla voi testata, miten oma aika, budjetti ja jaksaminen riittää oman hevosen kanssa harrastamiseen.

Tällä kertaa luottoissikkamme Engill ja Bylle tarjolla säännölliseen vuokraamiseen 1-2 krt viikossa. Haussa itsenäinen aikuinen ratsastaja, jolla jonkinverran kokemusta jo karttunut hevosten kanssa. Painoraja Byllellä 70kg ja Engillillä 65kg

Molemmat hevoset sopii ratsastukseen ja ja maastakäsittelyyn sekä Engill myös ajoon.

Maastakäsittelyyn ja hevosen kanssa touhuiluun voi vuokrata isoa Vador ruunaa. Vador on kiltti ja toimii maastakäsin lapsista aikuisiin. Kevyemmille myös ratsastukseen.

Osaavalle, istuntaainotteisesti ratsastavalle ratsastajalle vuokralle tarjotaan PRE ruuna Poderosoa. Herkkä ja reaktiivinen, mutta ei pelokas hevonen, jolla paljon kapasiteettia oikeissa käsissä.

Tallilta madollista vuokrata myös hoitohevonen jos haluaa harjailla ja talutella tai muuten olla hevosten kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää 040 840 4887/Jaana

Lisäksi tallilla vapaana yksi tallipaikka sekä kahdelle pienelle hevoselle tai issikalle paikat pihattoon. Edellytämme sosiaalista käyttäytymistä laumassa sekä hyvää tallikäytöstä. Erikseen hevoset jotka tulevat myös koulutukseen.

Lisätiedot 040 8404887,  jaana.virtanen@ideaverkko.net