AJANKOHTAISTA

Korona -ajan toiminta:

Koronan vuoksi edellytämme hyvää käsihygieniaa. Tallilla on käsidesit joita löytyy sekä satulahuoneesta että tallista. Jos sää sallii hevonen varustellaan ulkona. Sisällä oleskelua mahdollisimman vähän ja pienellä porukalla.

Ethän tuo ylimääräisiä ihmisiä tallille ilmoittamatta asiasta.'

Jos olet flunssainen hoidathan flunssan pois kotona ja tulet vasta terveenä tallille.

Tallilla ei järjestetä säännöllistä tuntitoimintaa, mutta tunteja voidaan pitää ma-ke sovitusti (040 840 4887) 

Muistatahan tallille tullessasi, ettet tule samoissa vaatteissa ja kengissä kun käyt toisilla talleilla. Vaatteiden, käsineiden pesu ja kenkien desifiointi tarpeen ihmisten mukana tulevien, helposti hevosista toiseen tarttuvien tautien välttämiseksi. Esim hevosinfluenssa ja pääntauti.


Hevonen vuokralle.

Tarjoamme tallin hevosia vuokraukseen ihmisille, joilla ei mahdollista pitää omaa hevosta. Tai jos harkitsee oman hevosen hankintaa, mutta ei vielä tiedä mitä kaikkea se oman hevosen omistaminen pitää sisällään, hevosiamme vuokraamalla voi testata, miten oma aika, budjetti ja jaksaminen riittää oman hevosen kanssa harrastamiseen.

Isoista hevosista pitävä voi vuokrata Patrickia tai Bonoa, jotka shirenhevosia, hevoset ovat kilttejä luonteeltaan ja osaavilla toimii hyvin kentällä. Ei aivan aloittelijoille ison kokonsa vuoksi.

Osaavalle ratsastajalle PRE ruuna Poderoso. Herkkäsieluinen hyvällä työmotivaatiolla varustettu hevonen, jolla pehmeät liikkeet ja kiltti poikamainen luonne.

Maastakäsittelyyn ja hevosen kanssa touhuiluun voi vuokrata isoa Vador ruunaa. Vador on kiltti ja toimii maastakäsin lapsista aikuisiin. Kevyemmille myös ratsastukseen. Rakastaa lapsia.

Tallilta madollista vuokrata myös hoitohevonen jos haluaa harjailla ja talutella tai muuten olla hevosten kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää 040 840 4887/Jaana

Tallilla vapaana pari pihattopaikkaa esim issikoille tai muille laumassa olemaan tottuneille hevosille. Sekä kaksi tallipaikkaa, tallissa rauhallisesti käyttäytyville hevosille. Edellytämme sosiaalista käyttäytymistä laumassa. Kengättömyys plussaa.

Lisätiedot 040 8404887,  jaana.virtanen@ideaverkko.net