AJANKOHTAISTA

Tallilla käy ratsukoita valmentamassa Nora Ylöstalo, myös ulkopuolisten mahdollista tulla tunnille omalla hevosella. Ota yhteys 040 840 4887/Jaana

Tallin siivousta:

Myynnissä erilaista hevostarviketta: Loimia, satuloita, satulahuopia, jalustimia, kuolaimia, suitsia, valjaita, riimuja ym, kysy nrosta 040 840 4887

Tarttuvien tautien varalta:

Edellytämme hyvää käsihygieniaa. Tallilla on käsidesit joita löytyy sekä satulahuoneesta että tallista.

Ethän tuo ylimääräisiä ihmisiä tallille ilmoittamatta asiasta.'

Jos olet flunssainen hoidathan flunssan pois kotona ja tulet vasta terveenä tallille.

Tallilla ei järjestetä säännöllistä tuntitoimintaa, mutta tunteja voidaan pitää ma-ke sovitusti (040 840 4887) 

Muistatahan tallille tullessasi, ettet tule samoissa vaatteissa ja kengissä kun käyt toisilla talleilla. Vaatteiden, käsineiden pesu ja kenkien desifiointi tarpeen ihmisten mukana tulevien, helposti hevosista toiseen tarttuvien tautien välttämiseksi. Esim hevosinfluenssa ja pääntauti ja hevosten korona.


Hevonen vuokralle.

Tarjoamme tallin hevosia vuokraukseen tai ylläpitoon omalta tallilta, ihmisille, joilla ei mahdollista pitää omaa hevosta. Tai jos harkitsee oman hevosen hankintaa, mutta ei vielä tiedä mitä kaikkea se oman hevosen omistaminen pitää sisällään, hevosiamme vuokraamalla voi testata, miten oma aika, budjetti ja jaksaminen riittää oman hevosen kanssa harrastamiseen.

Isoista hevosista pitävä voi vuokrata Patrick ruunaa, tämä shirenhevonen on kiltti. Istuntaa ratsastuksessa käyttävillä toimii kentällä hyvin. Maastoon vain osaaville ratsastajille. Eikä aivan aloittelijoille ison kokonsa vuoksi.

Issikoista Bylle tamma vappana toiselle vuokraajalle. Sopii kentälle ja maastoon, kunhan tutustuu ensin tamman veikeään luonteeseen, joka ei anna ilmaiseksi mitään.

Osaavalle ratsastajalle PRE ruuna Poderoso. Herkkäsieluinen hyvällä työmotivaatiolla varustettu hevonen, jolla pehmeät liikkeet ja kiltti mutta poikamainen, välillä ratsastajalta kärsivällisyyttä vaativa luonne.

Maastakäsittelyyn ja hevosen kanssa touhuiluun voi vuokrata isoa Trait poitevin ruuna Vadoria. Vador on kiltti ja toimii maastakäsin lapsista aikuisiin. Kevyemmille myös ratsastukseen. Rakastaa lapsia.

Tallilta madollista vuokrata myös hoitohevonen jos haluaa harjailla ja talutella tai muuten olla hevosten kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää 040 840 4887/Jaana

Tallilla vapaana pari pihattopaikkaa, laumassa olemaan tottuneille hevosille. Edellytämme sosiaalista käyttäytymistä laumassa.

Kengättömyys plussaa.

Lisätiedot 040 8404887,  jaana.virtanen@ideaverkko.net