AJANKOHTAISTA

Korona -ajan toiminta:

Koronan vuoksi edellytämme hyvää käsihygieniaa. Tallilla on käsidesit joita löytyy sekä satulahuoneesta että tallista. Jos sää sallii hevonen varustellaan ulkona. Sisällä oleskelua mahdollisimman vähän ja pienellä porukalla.

Ethän tuo ylimääräisiä ihmisiä tallille ilmoittamatta asiasta.'

Jos olet flunssainen hoidathan flunssan pois kotona ja tulet vasta terveenä tallille.

Tallilla ei järjestetä säännöllistä tuntitoimintaa, mutta tunteja voidaan pitää ma-ke sovitusti (040 840 4887) 

Muistatahan tallille tullessasi, ettet tule samoissa vaatteissa ja kengissä kun käyt toisilla talleilla. Vaatteiden, käsineiden pesu ja kenkien desifiointi tarpeen ihmiste mukana tulevien, helposti hevosista toiseen tarttuvien tautien välttämiseksi. Esim hevosinfluenssa ja pääntauti.


Lisäksi meillä muutama hevonen ottaa vastaan vakituisesti käyviä vuokraajia.

Tarjoamme tallin hevosia vuokraukseen ihmisille, joilla ei mahdollista pitää omaa hevosta. Tai jos harkitsee oman hevosen hankintaa, mutta ei vielä tiedä mitä kaikkea se oman hevosen omistaminen pitää sisällään, hevosiamme vuokraamalla voi testata, miten oma aika, budjetti ja jaksaminen riittää oman hevosen kanssa harrastamiseen.

Tällä kertaa issikkatamma Bylle tarjolla säännölliseen vuokraamiseen 1-2 krt viikossa. Haussa itsenäinen aikuinen ratsastaja, jolla jonkinverran kokemusta jo karttunut hevosten kanssa. Painoraja 70kg

Isoista hevosista pitävälle Patrick tai Bono, shire ruunat, jotka kilttejä luonteeltaan ja osaavilla toimii hyvin kentällä. Ei aloittelijoille ison kokonsa vuoksi.

Maastakäsittelyyn ja hevosen kanssa touhuiluun voi vuokrata isoa Vador ruunaa. Vador on kiltti ja toimii maastakäsin lapsista aikuisiin. Kevyemmille myös ratsastukseen.

Tallilta madollista vuokrata myös hoitohevonen jos haluaa harjailla ja talutella tai muuten olla hevosten kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää 040 840 4887/Jaana

Tallilla vapaana pari pihattopaikkaa esim issikoille tai muille pienille hevosille. Edellytämme sosiaalista käyttäytymistä laumassa. Kengättömyys plussaa.

Lisätiedot 040 8404887,  jaana.virtanen@ideaverkko.net