AJANKOHTAISTA

Korona

Koronaviruksen takia tallimme sulkee ovet ulkopuolisilta ratsastajilta toistaiseksi.

 Näin pidämme tallihenkilöt kunnossa ja sitäkautta hevosten hyvinvointi on turvattu.


Kevättä kohti mennään ja kelit alkaa olemaan parempia pyörössä ja kentällä ratsastukseen. Tunnit jatkuu edelleen ma-ke, muuna aikana sovitusti (040 840 4887) Voit varata maastakäsittelytunnin tai ratsastustunnin joko islanninhevosella tai shirellä.


Lisäksi meillä muutama hevonen ottaa vastaan vakituisesti käyviä vuokraajia.

Tarjoamme tallin hevosia vuokraukseen ihmisille, joilla ei mahdollista pitää omaa hevosta. Tai jos harkitsee oman hevosen hankintaa, mutta ei vielä tiedä mitä kaikkea se oman hevosen omistaminen pitää sisällään, hevosiamme vuokraamalla voi testata, miten oma aika, budjetti ja jaksaminen riittää oman hevosen kanssa harrastamiseen.

Tällä kertaa luottoissikkamme Engill ja Bylle tarjolla säännölliseen vuokraamiseen 1-2 krt viikossa. Haussa itsenäinen aikuinen ratsastaja, jolla jonkinverran kokemusta jo karttunut hevosten kanssa.

Molemmat hevoset sopii monenlaiseen ratsastukseen ja Engill myös ajoon.

Lisäksi maastakäsittelyyn ja hevosen kanssa touhuiluun voi vuokrata isoa Vador ruunaa. Vador on kiltti ja toimii maastakäsin lapsista aikuisiin. Kevyemmille myös ratsastukseen.

Osaavalle, istuntaainotteisesti ratsastavalle ratsastajalle vuokralle tarjotaan PRE ruuna Poderosoa. Herkkä ja reaktiivinen, mutta ei pelokas hevonen, jolla paljon kapasiteettia oikeissa käsissä.

Tallilta madollista vuokrata myös hoitohevonen jos haluaa harjailla ja talutella tai muuten olla hevosten kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää 040 840 4887/Jaana

Lisäksi tallilla vapautunut puolihoitopaikkoja pihattoon issikoille tai muille pienemmille hevosille. Soita tai laita viestiä niin kerron lisää

040 8404887,  jaana.virtanen@ideaverkko.net