AJANKOHTAISTA

Korona -ajan toiminta:

Otamme toiminnassamme ajankohtaiset korona ohjeet huomioon. Eli kun tulet tallille, pese kädet ja/tai käytä käsidesiä, hanskoja. Älä tule jos olet flunssainen. Muista pitää turvaväli muihin ihmisiin. Vältä tallissa oleskelua ja varusta hevonen ulkona mikäli mahdollista.
Hevoset on uusille ratsastajille laitettu valmiiksi tuntia varten.  Maastatyöskennellessä voi hevosen hakea itse tarhasta kentälle.

Tunteja voidaan pitää ma-ke sovitusti (040 840 4887)

Tulossa kesällä Trail temppu/siedätys rata

Tästä myöhemmin lisää ja voit soittaa Jaanalle asiasta.

Muistatahan tallille tullessasi, ettet tule samoissa vaatteissa ja kengissä kun käyt toisilla talleilla. Vaatteiden, käsineiden pesu ja kenkien desifiointi tarpeen ihmiste mukana tulevien, helposti tarttuvien tautien välttämiseksi. Esim hevosinfluenssa ja pääntauti.


Lisäksi meillä muutama hevonen ottaa vastaan vakituisesti käyviä vuokraajia.

Tarjoamme tallin hevosia vuokraukseen ihmisille, joilla ei mahdollista pitää omaa hevosta. Tai jos harkitsee oman hevosen hankintaa, mutta ei vielä tiedä mitä kaikkea se oman hevosen omistaminen pitää sisällään, hevosiamme vuokraamalla voi testata, miten oma aika, budjetti ja jaksaminen riittää oman hevosen kanssa harrastamiseen.

Tällä kertaa luottoissikkamme Bylle tarjolla säännölliseen vuokraamiseen 1-2 krt viikossa. Haussa itsenäinen aikuinen ratsastaja, jolla jonkinverran kokemusta jo karttunut hevosten kanssa. Painoraja 70kg

Isoista hevosista pitävälle Patrick, shire ruuna, joka kiltti luonteeltaan ja osaavalla toimii hyvin kentällä. Ei aloittelijoille ison kokonsa vuoksi.

Maastakäsittelyyn ja hevosen kanssa touhuiluun voi vuokrata isoa Vador ruunaa. Vador on kiltti ja toimii maastakäsin lapsista aikuisiin. Kevyemmille myös ratsastukseen.

Tallilta madollista vuokrata myös hoitohevonen jos haluaa harjailla ja talutella tai muuten olla hevosten kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää 040 840 4887/Jaana

Tallilla vapaana pari pihattopaikkaa esim issikoille tai muille pienille hevosille. Edellytämme sosiaalista käyttäytymistä laumassa. 

Lisätiedot 040 8404887,  jaana.virtanen@ideaverkko.net