Hinnasto 2017

img_0515.jpg

img_0092.jpg

Tallipaikat täysihoidolla

Hevonen 390e/kk

ponit 350e/kk


Pihattopaikat täysihoidolla

Hevoset 320e/kk

ponit 280e/kk

img_9196.jpg

Tallipaikka sisältää täysihoidon, kokopäivätarhauksen laumassa, heinät,säilö ja kuivaheinä jotka analysoituja. Kaurat, kivennäiset, ade vitamiinin, porkkanat, leivät, suolat. Kesällä oman laitumen. Käytössä on oma valaitstu kenttä, estekalustoa, akilitykalustoa, pyöröaitaus sekä hyvät maastot. Toivomme hyvää tallikäyttäytymistä, sillä asumme tallin yläkerrassa ja kuopivia ja metelöiviä hevosia emme voi valitettavasti ottaa. Tallissa on paloposti, koneellinen ilmanvaihto ja pesupaikka. Sekä pieni valjashuone. Ruokinta ulos tarhoihin 4-5 krt päivässä. Tallilla on lähes ympärivuorokautinen valvonta, koska myös yrityksemme on samassa osoitteessa. Klassinen kouluvalmentaja käy säännöllisesti tallilla valmentamassa ratsukoita. Muita valmentajia sovitusti.

Hyvät ratsastusmaastot lähtee heti pihasta.

Ratsastukset

1h kentällä 25e (omatoiminen tai ryhmässä), yksityistunti 35e

1h maastossa 30e, 2h 50e

0,5h talutusratsastus/liinassa 15e

Hevosen vuokraus omatoimiseen käyttöön tallilla

10 krt/ 250e, + 1 ilmainen kerta, hevosen kanssa voit tehdä muutakin kuin ratsastaa, voit treenata maastatyöskentelyä tai akilityä , aloittelijoille annamme opastusta molempiin. Ratsastaa voi omatoimisesti, mutta opastamme kaikki vuokraajat alkuun ja annamme tarvittavat "käyttöohjeet" hevosista.

Hevosten ongelmakoulutus

Voit tuoda hevosesi meille koulutukseen, jos teillä esim. onglemia yhteistyössä, "Johtajuusongelmat", käsittelyongelmat mm. rynnimiset, satulointivaikeuksia, hevonen ei pysy paikallaan jne..

Koulutusjakson pituus riippuu ongelmasta ja hevosesta, tarkkaa pituutta ei osaa sanoa heti, mutta keskimäärin aika on 4 vkoa. Hinta tulee jakson ylläpidosta ja koulutuskertojen määrästä, ja ne sovitaan tapauskohtaisesti.

Maastakäsin hevostaitokoulutusta

Kertakoulutus yksityisesti 35e/h (asiakkaan hevonen tulee tallille) 35e/h +0,45e/km [asiakkaan tallilla]

Maastatyöskentelypäivä ryhmille ja yksityisesti

300e/ ryhmä (max 6 hevosta) jos ei ole mahdollista ottaa omaa hevosta mukaan, tallin hevosia voi vuokrata opetuskäyttöön.

Päivät voidaan räätälöidä toiveiden mukaan. Voidaan opetella akilityn alkeita tai harjoitella hevosen ja ihmisen välistä vuorovaikutusta mm. erilaisilla maastakäsin tehdyillä harjoitteilla ja tempuilla sekä vahvistaa kehonkielen käyttöä, joiden tarkoituksena saada hevonen ja omistaja ymmärtämään toisiaan paremmin. Yhteinen työsketely maastakäsin auttaa suhteen luomisessa ja johtajuuden selvittämisessä, jonka jälkeen myös yhteistyö toimii paremmin. Välineet saa tallilta lainaksi jos ei ole omia.

Lapsille

Lapsille päivän kestäviä hevosenhoitokursseja sovitusti. Hinta sovitaan erikseen osallistujamäärän ja kurssin sisällön mukaan. Talutusratsastusta on lapsille myös tarpeen mukaan.

Uudet hevosenomistajat tai ostamista harkitsevat

Noin 4 tuntia sisältävä tietopaketti siitä, mitä hevosen omistaminen tarkoittaa käytännössä. Tutustumista hevosiin, ja tallielämään. Interaktiivinen päivä. Sis kahvitus.

Hinta 100e/hlö, sis alv.


Virkistyspäivä työporukoille

Hauska toiminnallinen virkistyspäivä työporukoille. Tehdään hevosten kanssa kaikkea mukavaa ja opetellaan käsittelemään niitä, halukkaat voi ratsastaa tai tehdä maastakäsin hevosen kanssa erilaisia tehtäväratoja. Myös tallitöitä luvassa ja heinähommia ;)

Päivään sisältyy yksi lämmin ateria ja kahvitus.

Hinta 150e/ hlö, sis alv

img_7088.jpg


Ratsastus

Polttari-, synttäri-, työporukoille räätälöidysti ratsastusta kentällä, joko isoilla hevosilla tai issikoilla.

Myös maastatyöskentely sessioita "hevosettomille" :D Tai hevosen ostamista harkitseville.

Vapaista tallipaikoista ja koulutuksista voit soitella Jaanalle 040 840 4887